Norsk og verden ishockey odds på nett

NHL er uten tvil verdens største og mest attraktive ishockeyturnering. Ligaen ble startet i 1913 av 6 lag. Siden har utviklingen gått fort og i dag består NHL av 30 lag hvorav 23 er fra USA og de siste 7 lagene er fra Canada. Akkurat som i basketball NBA deles lagene inn i to avdelinger, Eastern Conference og Western Conference.

Disse er igjen inndelt i to divisjoner og lagene spiller totalt 82 kamper i grunnspillet fordelt på 41 bortekamper og 41 hjemmekamper. Etter endt grunnspill, går de 3 beste lagene i hver sin divisjon videre til sluttspillet. Der deles også ut to wildcard i hver conference sone, og da ender en opp med 16 lag i sluttspillet. Her møtes de etter cup system hvor en spiller best av 7 kamper mot motstanderen sin og vinneren kan heve Stanley Cup pokalen. De fleste vil kalle laget for verdens beste ishockey klubblag.

Mestvinnende lag er Montreal Canadiens med 24 Stanley Cup triumfer.

Med flere norske spillere i NHL har det blitt økt fokus på ligaen og dermed blir det også et større utvalg av kamper du kan spille på.

Hvordan spille på NHL

Turneringen går fra oktober og til langt ut på våren og i hele denne periode kan du spille på et stort antall kamper.
Siden der er såpass mange lag med og de spiller nesten daglig, er det mange spill å velge fra.

Nettsteder med gode tilbud

Hos Bet365 kan du spille på alle kampene. Som vanlig kan du spille på hvilket lag som vinner kampen, men det er også mulig å spille mer avanserte spill. Blant de mest populære spill er antall mål i en kamp, noe som oftere er enklere og forutse enn vinnermargin mellom de to lagene.

Eller er du til spenning i hver periode, så kan du spille på hvilket lag som vinner første periode eller hvor mange mål det scores i hver omgang.

Også hos Unibet kan du spille på et stort utvalg av spill. Veldig enkelt satt opp, se hele programmet med alle dagens og en del av morgendagens kamper. Det finnes en lang rekke spill på hver enkelt kamp og du kan klikke på den kamp du vil se nærmere på, så kommer alle spillene frem.

Disse er igjen inndelt i grupper som de mest populære, bets som gjelder 1. periode, 2. periode eller 3. periode. Eller spill som gjelder hele kampen, hvor mange mål scorer hjemmelaget, handicap spill på begge lag, hva blir resultatet på kampen og ikke minst hvem som vinner.

Noen ganger får du får ekstra bonus for innsatsen, en stor kilde du ønsker å sjekke er http://norskcasinoinfo.com

Unibet NHL

Comments are Disabled